Wie ben ik?

Mijn naam is Petra Groeneboer.
Ik ben geboren in 1965, getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Masseren is voor mij een manier om tegemoet te komen aan de fundamentele menselijke behoefte om aangeraakt en gekoesterd te worden.
De wijsheid die ligt opgeborgen in het menselijk lichaam vind ik zeer boeiend. Heel graag neem ik je mee op het pad van jouw eigen wijsheid. Je kunt daarbij rekenen op mijn liefdevolle en zorgzame begeleiding en ondersteuning.

Sinds mei 2005 geef ik massages en coaching/therapie sessies in mijn eigen praktijk aan huis te Honselersdijk.

Sinds 2016 geef ik vol enthousiasme massagecursussen op Cursuscentrum de Schans: Aanraken in Verbinding.
Ik vind het heerlijk om mijn passie te delen. Heel graag neem ik je mee op het boeiende pad van aanraken, aangeraakt en geraakt worden. Je kunt ook daarbij rekenen op mijn professionele en zorgzame begeleiding en ondersteuning.


Ik ben gediplomeerd masseur en lid van het Netwerk Integratieve Massage.

Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij:
Geert van Coillie, Integratieve Massage en Holistic Pulsing
Arend van Rietschoten, Heel de Mens, lichaamsgerichte coaching
Astrid van Noort, Systemisch Coachen

aanraken
Als ik je sekspartner ben, toe, raak me aan.
Je denkt misschien dat je passie genoeg is, maar alleen je armen houden mijn angsten tegen.
Ik heb behoefte aan je tedere, geruststellende aanraking
Om me eraan te herinneren dat ik word bemind, gewoon om mezelf. meer...